Norra Kyrkogatan 18 B

Norra Kyrkogatan 18 B


Slotteberget— Strömstad

Norra Kyrkogatan 18 BSlotteberget— Strömstad

3:a i centrum med fina ytor och stiligt kök!

Välkomna till denna fina 3:a med ett kanonläge i centrum och belägen högst upp i huset! Här bor du i ett mycket lugnt och trevligt område på Slotteberget, nära grönområden och endast en kort promenad till strandpromenaden och hamnen. I månadsavgiften ingår värme och internet/TV via fiber.
Lägenheten är i fint skick med 3 rum varav 2 sovrum med nya tapeter 2021. Vardagsrummet har kvar sitt vackra original parkettgolv och har utgång till balkong med soligt läge och vacker utsikt . Lägenheten rymmer ett trevligt badrum med klinkergolv och helkaklade väggar med dusch, 2020 installerades ny toa och tvättställ med kommod samt ny tvättmaskin. Från hallen har du ingång till varje rum och här finns stiliga garderober som ger gott om förvaringsutrymme. Köket är ett fint Strömstadkök som sattes in 2014 och har vackra skåpsluckor och vitrinskåp. En trevlig matplats vid fönstret gör boendet extra trivsamt. Belägen på tredje våningen av tre. Till lägenheten finns parkering och praktiskt källarförråd, föreningen har tvättstuga för den som önskar nyttja det.
Här bor du nära havet och lugnet samtidigt som du har all tänkbar service med bland annat butiker, restauranger, biograf samt mysiga caféer.
Välkommen att kontakta mäklaren för att boka en privat visning!


Boarea
65 kvm
Avgift
4 361 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3
Såld
2024-04-11

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna lägenhet på Norra Kyrkogatan såldes av oss 2024-04-11. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Norra Kyrkogatan.

Boka värdering

Sasha Andersson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska, norska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.