Norrkärr 2 / Seläter / Strömstad

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea/biarea
149/88 kvm
Driftkostnad
18 600 kr/år
Tomtarea
5 045 kvm
Rum
6 rum (4-6 sovrum)
Såld
2020-06-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Norrkärr Tågerödberget såldes av oss 2020-06-10. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Norrkärr Tågerödberget

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Seläter är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Generös villa med 5 rum varav 3 sovrum och med generösa sällskapsytor. Med 149 kvm boyta och 88 kvm biyta ges det gott om plats för hela familjen. Här finns möjlighet att göra fler sovrum om så önskas. I huset finns vardagsrum med kamin som sprider värme och trivsel året runt, rummet har fönsterpartier och dörr ut mot den härliga altanen. Genomgående fina golv. Nedre plan har stort vardagsrum, allrum, sovrum samt kök och badrum. På övre plan finns 2 sovrum, varav det ena med utgång till egen balkong och ett stort allrum med öppning till nock. I källaren finns gott om plats, den är i dagsläget inredd med 2 förvaringsrum, 1 sovrum , matkällare samt 2 förrådsrum där värmepannan står. Här finns också en separat ingång som ger möjligheter.
På baksidan av huset finns en stor härlig trädgård med gräsmatta och naturtomt och trevliga uteplatser med mycket sol för sköna sommarkvällar, en utemiljö som innehåller det mesta en villaägare längtar efter. Lugnt område med naturen intill huset, med skogsterräng runtom för fina promenader. Här har du mindre än en kilometer till strand, klippor och havet! På tomten finner vi också ett gästhus med egen köksdel, samt förrådsbyggnad. Läget är perfekt, lugnt och lantligt bara ca 3 km till Strömstads centrum, som erbjuder all den service och omsorg man kan önska kombinerat med handel och nöjen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.