Öddö Bredfjällsväg 5 / Strömstad

Det perfekta sommarhuset med båtplats!

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea
76 kvm
Avgift
3 115 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-09-04
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Öddö Bredfjällsväg såldes av oss 2018-09-04. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Öddö Bredfjällsväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Öddö Bredfjällsväg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds ett välplanerat hus i bostadsrättsform med tre sovrum och två badrum. Med bästa läget längst in på Öddö Bredfjällsväg, bor man perfekt med bara skog bakom och närhet till natur och vatten. Huset har modern planlösning där kök och vardagsrum bildar en stor öppen social yta med fönster i tre väderstreck och helt öppet upp till nock, vilket ger fantastiskt ljusinsläpp och fin utsikt. Centralt i rummet finns en Contura braskamin som sprider värme och ljus under den kalla och mörka årstiden, och bidrar med hög mysfaktor. Terrassen är vänd mot sydväst och under sommarhalvåret bjuds det på sol hela dagen och kvällen. Det finns ett härligt altandäck med stora utrymmen för olika sittgrupper, altanen löper runt huset så du kan njuta av solen från morgon till kväll.
I huset är det genomgående parkett och ljusa färger. Huset ligger i ett mysigt område med flera fritidshus i samma stil. Mycket populärt, barnvänligt och havsnära område med bilväg ända fram. Gångavstånd till havet med egen båtplats och del i sjöbod i närliggande småbåtshamn. Med båt är det ca 10 minuter till centrum, med bil ca 15 minuter. För visning kontakta Fastighetsmäklare Sasha Andersson +46 70 200 09 80

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration