Örnekasvägen 3

Örnekasvägen 3

Slutpris

8 000 000 kr


Strömstad

Örnekasvägen 3


Slutpris
8 000 000 kr

Strömstad

Exklusiv villa nära till havet med takterrass!

Välkommen till denna exklusiva fastighet som ägnar sig väl som både fritidsställe eller för året runt boende. Fastigheten består av en villa med 3 sovrum, 2 badrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning, tvättrum samt ett gästrum med eget badrum som man når från utsidan. Köket är mycket stiligt med gråa luckor, en social köksö, vinkyl, induktionshäll, inbyggt kyl och frysskåp, inbyggd ugn och micro samt två diskhoar. I hela huset löper fina parkettgolv med vattenburen golvvärme, badrummen är helkaklade med golvvärme, tvättstugan har klinkergolv. I den öppna härliga vardagsrummet finns en fin braskamin, stora glaspartier med skjutdörrar gör att man kan gå rätt ut på en klinkerlagd altan med bubbelpool och plats för matbord och loungegrupp. här går man rätt upp på takterrassen som har häftig utsikt över landskapet med havsglimt. Ett fantastiskt dubbelgarage med plats för flera fordon, extra wc, förråd och pannrum gör fastigheten extra åtråvärd. Denna fastighet har all bekvämlighet du kan önska och är byggd för dig med lite högre krav. Örnekasvägen ligger på vackra ön Tjärnö och har närhet till fantastiska stränder, skog och hav. Välkommen att boka dig på visning!


Boarea
148 kvm
Totalareal
1 211 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2024-03-23

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna fritidshus på Örnekasvägen såldes av oss 2024-03-23. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Örnekasvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.