Stenserödsvägen 4 / Flöghult / Strömstad

Trivsam och mycket välskött villa i lugn miljö.

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea
166 kvm
Driftkostnad
28 379 kr/år
Tomtarea
699 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-03-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Stenserödsvägen såldes av oss 2019-03-25. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Stenserödsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Flöghult är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Sjönära och delvis insynsskyddad fastighet, med vackert och rogivande läge i Flöghult utanför Strömstad. 166 kvm fördelat på två plan, med 6 rum, bostadens centrala plats är det mycket rymliga vardagsrummet med en mysig braskamin, plats för både soffhörna och matdel samt utgång till villans trevliga altan om ca 40 kvm. Bostadens består av fyra sovrum med två på entréplan och två på det övre planet. Lugnt och barnvänligt område, med endast några hundra meter till förskolan Vildkotten. Huset är tilltalande i ljusa färger, väl underhållet och rymmer generösa sällskapsytor såväl invändigt som utvändigt. På husets baksida öppnar sig en stor altan och en fin insynsskyddad trädgård.
Här bor ni i ett lugnt område med ca 20 min till centrala Strömstad. På bara några få minuters promenad når ni Flöghultstjärnet med barnvänliga sandstränder och möjligheter till fiske och båtliv. Naturskön omgivning med gott om svamp och bärmarker i omgivningen. Hela huset är modernt och här är det bara att flytta in och trivas direkt. Lättskött trädgårdstomt med fina gräsytor perfekt för barnfamiljen. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Flöghult - 20 minuter utanför central Strömstad

I Flöghult bor ni lantligt, men ändå inte ensamt. Barnvänligt område med närhet till både sjö och skog! Dagis finns i området och det är kort väg ner till Krokstrand vid Idefjorden. Björneröds ridcenter ligger i närheten. Mällegårdensskola förskola till åk 6, ligger i Näsinge.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.