Stenserödsvägen 4

Stenserödsvägen 4

Slutpris

2 300 000 kr


Flöghult— Strömstad

Stenserödsvägen 4


Slutpris
2 300 000 kr

Flöghult— Strömstad

Trivsam och mycket välskött villa i lugn miljö.

Sjönära och delvis insynsskyddad fastighet, med vackert och rogivande läge i Flöghult utanför Strömstad. 166 kvm fördelat på två plan, med 6 rum, bostadens centrala plats är det mycket rymliga vardagsrummet med en mysig braskamin, plats för både soffhörna och matdel samt utgång till villans trevliga altan om ca 40 kvm. Bostadens består av fyra sovrum med två på entréplan och två på det övre planet. Lugnt och barnvänligt område, med endast några hundra meter till förskolan Vildkotten. Huset är tilltalande i ljusa färger, väl underhållet och rymmer generösa sällskapsytor såväl invändigt som utvändigt. På husets baksida öppnar sig en stor altan och en fin insynsskyddad trädgård.
Här bor ni i ett lugnt område med ca 20 min till centrala Strömstad. På bara några få minuters promenad når ni Flöghultstjärnet med barnvänliga sandstränder och möjligheter till fiske och båtliv. Naturskön omgivning med gott om svamp och bärmarker i omgivningen. Hela huset är modernt och här är det bara att flytta in och trivas direkt. Lättskött trädgårdstomt med fina gräsytor perfekt för barnfamiljen. Välkomna på visning!


Boarea
166 kvm
Driftkostnad
28 379 kr/år
Tomtarea
699 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-03-25

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna villa på Stenserödsvägen såldes av oss 2019-03-25. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Stenserödsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.