Stora Ytten 23 / Strömstad

Vackert belägen fastighet i Näsinge!

Slutpris
2 586 000 kr
Boarea
162 kvm
Driftkostnad
26 547 kr/år
Tomtarea
4 047 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2020-07-23
Bostaden är såld!

Denna villa på stora ytten såldes av oss 2020-07-23. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på stora ytten

Om du går i säljtankar och bor i närheten av stora ytten är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här lever du i ett lugnt och trivsamt område. Hus från Älvsbyhus, byggt 2010, som erbjuder bland annat generösa ytor. Villan består av två plan, på övre plan finns allrum, helkaklat badrum, tre sovrum varav ett ljust, rymligt master bedroom med öppning till nock och synliga bjälkar.
På entréplan finns kök, vardagsrum med utgång till altan i härligt solläge, två sovrum, tvättrum och badrum med toalett och dusch.
Belägen i mycket barnvänligt område med gångavstånd till både skola och förskola. Här finns flertalet möjligheter, där bara kreativiteten sätter gränser. Stor plan tomt om 4 047 kvm med lugnt lantligt läge med närhet till bland annat vackra promenadstråk och fina grönområden vid husknuten. Här är det bara att flytta in och trivas.Välkommen att kontakta mäklaren för att boka en privat visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.