Strand 61, Lökholmen / Strömstad

Tomt med attraktivt läge på Lökhomen!

Slutpris
650 000 kr
Tomtarea
1 305 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
Strömstad Strand 1:122
Såld
2020-01-29
Bostaden är såld!

Denna tomt på Strand såldes av oss 2020-01-29. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Strand

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Strand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tomt med närhet till sandstrand och salta bad, belägen på natursköna Lökholmen i Strömstad. Här bor du nära naturen och havet, som bjuder på lugna omgivningar, fina strövområden och rikt båtliv. Här finns chans att skapa ditt egna drömboende i ett trevligt område. Lökholmen är ett mycket populärt fritidshusområde. Här finns även en trevlig camping.
Från Lökholmen når du E6:an inom 10 minuter vilket innebär goda kommunikationsmöjligheter. Nordby Shoppingcenter med butiker och restauranger ligger bara 15 minuters bilfärd bort. Strömstad centrum når man på ca 20 minuter med bil.
Kommunalt vatten och avlopp finns fram till tomtgräns, anslutningsavgift tillkommer enligt taxa. För visning kontakta mäklaren.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

På en halvö vid Kosterhavets skärgård och med ett av Sveriges mildaste klimat. Det unika läget inbjuder till salta havsbad från sköna sandstränder, solvarma klippor och vackra promenadstråk. Beläget ca 15 km norr om Strömstad. Här finns en småbåtshamn, camping med sommarbutik och Nordby Shoppingcenter på 8 km avstånd.

Kommunikation

Nära till Strömstad, Norge och utflyktsmål som Kosterhavets Nationalpark, Nordby – Nordens största Shoppingcenter, Strömstads räkfester, Dynekilens Golfbana, Vitlycke Hällristnings museum

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.