Strömstiernagatan 8 / Strömstad

Central lägenhet med vacker havsutsikt.

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea
62.5 kvm
Avgift
4 139 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-08-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Strömstiernagatan såldes av oss 2020-08-05. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Strömstiernagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Strömstiernagatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bostadsrätt i centrala Strömstad. Trevlig lägenhet i förening med bostadsrätter som renoverades 2011. Lägenheten är smart planerad med fina materialval.
Mysig balkong med vacker havsutsikt och soligt läge från förmiddag till solnedgång. Föreningen tillåter att använda lägenheten som fritidsbostad. Vill du boka visning utförs enskilda säkra visningar med mäklare Sasha Andersson.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.