Surbrunnsgatan 21 LGH 352 / Strömstad / Nyproduktion

Bostadsrätter i centrum med havsutsikt!

BRF Pilen 4
Slutpris
7 495 000 kr
Boarea
103.1 kvm
Avgift
4 327 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-08-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Surbrunnsgatan såldes av oss 2018-08-20. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Surbrunnsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Surbrunnsgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bo mitt i centrum med utsikt över Kosterfjorden och över hela hamninloppet inifrån lägenheten! Njut av att se färjorna gå mot Norge från din fantastiska balkong . Där du även kan sitta och njuta av solnedgången eftersom balkongerna är placerade så du får kvällssol.
Det blir oerhört välplanerade lägenheter som är modernt utrustade med exklusiva material. Parkeringsdäck finns i första planet, där alla har möjlighet att hyra en parkering, hissen går ända upp till dörren. Båthamnen ligger precis nedanför.
Föreningen har endast 17% i lån vilket ger lägenheterna en mycket låg månadsavgift, där värme, vatten och fiberanlutning ingår.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.