Tångenvägen 40

Tångenvägen 40

Slutpris

2 500 000 kr


Centrum— Strömstad

Tångenvägen 40


Slutpris
2 500 000 kr

Centrum— Strömstad

Lägenhet med högt läge och bästa utsikten på Tången!

Högst upp i huset på våning fyra (hiss finns) finner vi denna trivsamma lägenhet med öppen planlösning. Här bor man på ett lugnt och ostört läge med utsikt över Strömsvattnet. Två sovrum med goda förvaringsmöjligheter i form av garderober med skjutdörrar och en walk-in-closet i master bedroom. Stora sällskapsutrymmen med extra höjd i taket samt utgång till ett fantastiskt inglasat uterum som förlänger säsongen och man kan njuta både sommar och vinter. Här har du härlig utsikt över vattnet och staden. Köket är stilrent och fullt maskinellt utrustat med nya höga kyl och frysskåp. Badrummet är rymligt och helkaklat med golvvärme, här finns även ett mysigt bubbelbadkar för cocktailstunder. Färgsättningen är ljus och ett parkettgolv flyter enhetligt genom hela lägenheten. Hallen är utrustad med en extra dörr som gör att kall luft inte kyler resten av lägenheten. Carport med motorvärmare ingår och extra parkering finns på området. Välskött förening med god ekonomi och stora grönområden, härlig natur och vatten alldeles intill. Strax nedanför huset finns badbrygga med badmöjligheter och härliga strandpromenader. Här har du också närhet till all tänkbar service i Strömstad, på kort gångavstånd finns affärer, köpcenter, skola och förskola. Välkomna på visning!


Boarea
75 kvm
Avgift
4 876 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-03-08

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna lägenhet på Tångenvägen såldes av oss 2019-03-08. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Tångenvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.