Tångenvägen 69A

Tångenvägen 69A

Slutpris

2 400 000 kr


Strömstad

Tångenvägen 69A


Slutpris
2 400 000 kr

Strömstad

Hörnlägenhet med eget garage och balkong med fin utsikt i skuldfri förening!

Välkommen till Tångenvägen 69 A och denna fräscha lägenhet som byggdes 2016. Föreningen har inga lån och har god ekonomi. Lägenheten har hög standard med stiligt kök som är utrustat med inbyggd ugn, spishäll, diskmaskin, kyl och frys, snyggt kakel ovan diskbänk. Med en trevlig öppning mot vardagsrummet har du den perfekta matplatsen med mycket ljusinsläpp och plats för större matbord. Vardagsrummet är rymligt och har plats för stor soffgrupp och tv, här har du utgång till den mysiga balkongen med utsikt mot Strömsvattnet. Vidare finns ett rymligt sovrum med plats för både dubbelsäng och barnsäng, en hel garderobsvägg gör rummet extra praktiskt. Helkaklat badrum med golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare gör boendet mycket bekvämt. Trivsam entré och genomgående ekparkettgolv i hela lägenheten gör detta till det perfekta boendet. Garaget med fjärrstyrd port har gott om plats för både bil och mycket förvaring, Egen parkering framför garageporten ingår också i hyran. Tången har fantastisk natur med fina promenadvägar och närhet till både skolor och butiker och allt serviceutbud du kan önska. Varmt välkommen att boka dig på visning!


Boarea
64.8 kvm
Avgift
2 450 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-03-01

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna lägenhet på Tångenvägen såldes av oss 2024-03-01. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Tångenvägen.

Boka värdering

Sasha Andersson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska, norska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.