Toftebacken 33 / Strömstad

Sommaridyll på natursköna Öddö, med båtplats!

Slutpris
2 450 000 kr
Boarea
49 kvm
Driftkostnad
13 889 kr/år
Tomtarea
1 006 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-04-09
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Toftebacken såldes av oss 2019-04-09. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Toftebacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Toftebacken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med endast 10 minuters båtfärd från Strömstad eller 20 minuters promenad från den egna P- platsen på ön når man denna välskötta stuga. Den är vinterisolerad och har varit uppvärmd året runt. Det finns som framgår både landförbindelse och reguljär båttrafik. Koster Marin trafikerar ön året runt. Till stugan hör också en egen båtplats. Huset är högt beläget på en stor tomt med goda möjligheter till utbyggnad och generationsboende. Här finns mycket fina omgivningar för stimulerande promenader, bad, fiske och båt. Ön har också ett ovanligt rikt fågelliv. Det är inte svårt att bli förälskad i denna ö, många är det redan! Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.