Kostergården

Kostergården

Slutpris

1 490 000 kr


Sydkoster— STRÖMSTAD

Kostergården


Slutpris
1 490 000 kr

Sydkoster— STRÖMSTAD

Drömstuga på Kostergården med bra läge!

Har du drömt om att äga en stuga på Koster? Skulle det passa dig att ha ett bekymmersfritt fritidsboende? Det enda du behöver göra är att ta med dig nyckeln, resten ordnar driftbolaget. Stugan är fullutrustad med allt du behöver för en avkopplande semester eller några lediga dagar på Sveriges västligaste bebodda öar. Du har tillgång till stugan för eget bruk 25 veckor och driftbolaget förvaltar och hyr ut den så mycket som möjligt de resterande 27 veckorna. Intäkterna från uthyrningen tillfaller bostadsrättsinnehavaren med 60%(moms avgår). Nu har du möjlighet att förvärva Stuga nr 3 på Kostergården, en underbar rekreationsplats med trevlig atmosfär.
Stugan är mycket välplanerad med ett praktiskt kök, sovrum med dubbelsäng, sovrum med våningssäng, vardagsrum/kök med soffhörna som är bäddsoffa och ett fräscht helkaklat badrum.
Kostergården byggdes 2016 och har varit i bruk en sommar, anläggningen är mycket populär och välbesökt.
En stor härlig altan med havsutsikt ligger framför stugan.
Restaurangen erbjuder många fina rätter, den har fullständiga rättigheter, man kan njuta av måltiderna både i Restaurangen eller på den storslagna terrassen med sina fina sittgrupper. Det finns en äventyrs minigolfbana på anläggningen.
Du har utsikt till Kilesand, en av Kosteröarnas vackraste stränder.
Koster är platsen där alla vill vara på sommaren, här kan du finna lugnet i naturen eller gå på lyxiga restauranger, Öarna har flest soltimmar i landet, Koster har allt!


Boarea
30 kvm
Avgift
3 644 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-04-05

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna fritidshus på Kostergården såldes av oss 2018-04-05. Se alla våra försäljningar i Sydkoster

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.