Kostergården / Sydkoster / STRÖMSTAD

Drömstuga på Kostergården med bra läge!

Slutpris
1 490 000 kr
Boarea
30 kvm
Avgift
3 644 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-04-05
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Kostergården såldes av oss 2018-04-05. Se alla våra försäljningar i Sydkoster

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kostergården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Har du drömt om att äga en stuga på Koster? Skulle det passa dig att ha ett bekymmersfritt fritidsboende? Det enda du behöver göra är att ta med dig nyckeln, resten ordnar driftbolaget. Stugan är fullutrustad med allt du behöver för en avkopplande semester eller några lediga dagar på Sveriges västligaste bebodda öar. Du har tillgång till stugan för eget bruk 25 veckor och driftbolaget förvaltar och hyr ut den så mycket som möjligt de resterande 27 veckorna. Intäkterna från uthyrningen tillfaller bostadsrättsinnehavaren med 60%(moms avgår). Nu har du möjlighet att förvärva Stuga nr 3 på Kostergården, en underbar rekreationsplats med trevlig atmosfär.
Stugan är mycket välplanerad med ett praktiskt kök, sovrum med dubbelsäng, sovrum med våningssäng, vardagsrum/kök med soffhörna som är bäddsoffa och ett fräscht helkaklat badrum.
Kostergården byggdes 2016 och har varit i bruk en sommar, anläggningen är mycket populär och välbesökt.
En stor härlig altan med havsutsikt ligger framför stugan.
Restaurangen erbjuder många fina rätter, den har fullständiga rättigheter, man kan njuta av måltiderna både i Restaurangen eller på den storslagna terrassen med sina fina sittgrupper. Det finns en äventyrs minigolfbana på anläggningen.
Du har utsikt till Kilesand, en av Kosteröarnas vackraste stränder.
Koster är platsen där alla vill vara på sommaren, här kan du finna lugnet i naturen eller gå på lyxiga restauranger, Öarna har flest soltimmar i landet, Koster har allt!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration