Kile nedre 4

Kile nedre 4

Slutpris

3 150 000 kr


Sydkoster— Strömstad

Kile nedre 4


Slutpris
3 150 000 kr

Sydkoster— Strömstad

Sommarstuga på Koster till salu!

Mitt på ön Sydkoster finner du detta charmiga parhus där ena delen nu är till salu! Här äger du din egen fastighet utan några månadsavgifter eller begränsningar i nyttjandet. Huset har en smart planlösning med kök och vardagsrum i öppen planlösning och sovrum, badrum och förråd i entréplan samt 2 sovrum på övre plan. Från det öppna sociala vardagsrummet går du rätt ut på en altan med soligt härligt läge. I trädgården finns också en altan på mark där du kan njuta av Kosters unika miljö. Sydkoster är en oerhört populär ö med både fantastiskt friluftsliv, otroligt vackra stränder och vikar, fantastiska promenadstigar, mysiga restauranger och fullt serviceutbud med öns Ica butik bara några meter från huset. Koster är en ö man cyklar eller tar sig fram med mindre fordon såsom flakmoped, det finns bara några få fordon på ön vilket gör den till en väldigt lugn och fridfull plats. Varmt välkommen på visning!


Boarea
42 kvm
Driftkostnad
16 600 kr/år
Tomtarea
375 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-07-07

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna parhus på Kile nedre såldes av oss 2023-07-07. Se alla våra försäljningar i Sydkoster samt även på Kile nedre.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.