Ramnefjällsvägen 39

Ramnefjällsvägen 39

Slutpris

3 600 000 kr


Sydkoster— Strömstad

Ramnefjällsvägen 39


Slutpris
3 600 000 kr

Sydkoster— Strömstad

3:a på Ankaret stugby med pool på Koster.

Nu har du möjligheten att förvärva en fantastisk 3 rums lägenhet i ett Semesterparadis på Koster! Lägenheten passar perfekt för sköna dagar och är fullutrustad och har poolen vid sidan. Lägenheten ligger i Ankaret stugby som ligger i en lummig och lugn oas där vinden inte kommer till. På Ankaret stugby kan du njuta av din bostadsrätt året om. Du har nära till allt på Koster såsom affär, restauranger, stränder och båthamnar. Bostadsrätten är på 60 kvm och inrymmer kök och vardagsrum i öppen planlösning, här finns 2 sovrum med gott om plats för dubbelsängar eller flera sängar. Badrum med dusch, wc och handfat. det finns en härlig uteplatsmed närhet till poolen och väldigt soligt läge, området har vacker natur och fina blomsterarrangemang att se på. Lägenheten har också ett rymlig förråd med gott om plats för förvaring. Vill du ha vänner eller familj på besök så erbjuder Ankaret Stugby också två stora nybyggda övernattningsrum till ett billigt pris. För enskild Covid säker visning kontakta Fastighetsmäklare Robert Andersson.


Boarea
60 kvm
Avgift
1 920 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2021-09-22

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna lägenhet på Ramnefjällsvägen såldes av oss 2021-09-22. Se alla våra försäljningar i Sydkoster samt även på Ramnefjällsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.