Övertorp 1 / Berg / Timmersdala / Skövde

Superläcker enplansvilla i Berg!

Slutpris
3 300 000 kr
Boarea
211 kvm
Driftkostnad
37 038 kr/år
Tomtarea
1 442 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-05-31
Bostaden är såld!

Denna villa på Övertorp såldes av oss 2019-05-31. Se alla våra försäljningar i Timmersdala samt även på Övertorp

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Berg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjligheten att förvärva detta exklusiva enplanshus i perfekt skick!

Här i idylliska och trivsamma Övertorp ligger den här fantastiska villan som rymmer 211 kvadratmeter fördelade på fem rum och kök.
Ett påkostat och öppet boende med fräscha ytskikt, öppen spis, vackra golv och härlig rymd.
Bostaden erbjuder även ett läckert kök, fräscha badrum samt lyxigt pool-rum med bastu!

De vackra golven, breda listerna samt den vita takpanelen sätter sin prägel på huset.

Här erbjuds ett perfekt läge för dig som vill bo i vacker landsbygd och natur med relativ närhet till centralort med bra utbud i form av butiker, restauranger, caféer och mycket mer.
Endast 500 meter från bostaden finner ni busshållplatsen med flera avgångar mot Skövde varje dag!

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Berg

I västra delen av Skövde kommun ligger Berg. Området är känt för sin härliga natur. De gröna kullarna, blommande körsbärsträd och sina stenmurar. Timmersdala har funktionen av att vara en central tätort för kringliggande kommundel.

Nöje

Skövde är den största handelsstaden i Skaraborg. Här finns gott om butiker, restauranger både i centrum och i flera köpcentra utanför stadskärnan. I centrum ligger restauranger och uteställen tätt. I Skövde får du helt enkelt ett brett kultur- och nöjesliv med något för alla dina önskemål. Under Kulturhusets tak hittar du bland annat konsthall, konstmuseum, teater och bibliotek.

Fritid

I nordöstra delen av tätorten Timmersdala finns en idrottsplats och mindre skidbacke. Timmersdalavallen har ett elbelyst motionsspår. Vid sjön Lången finns en mindre badplats cirka två kilometer från samhället. Cirka sju kilometer utanför Timmersdala ligger också sjön Vristulven med stor badplats.

Kommunikationer

Från busshållplatsen vid kyrkan finns möjlighet att ta sig in till Skövde flera gånger om dagen. Att pendla till Skövde tar c:a 20 minuter med bil. Även Skara och Mariestad ligger på rimligt pendlingsavstånd.

Familjeliv

I tätorten finns en livsmedelsaffär med postservice, förskola, fritidshem och grundskola (6-12 år) samt Billingsdals äldreboende. Tätorten har även en distriktsläkarmottagning.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.