Storegårdsvägen 4 / Töllsjö / Bollebygd

Enplansvilla i strålande skick!

Slutpris
2 920 000 kr
Boarea/biarea
115/23 kvm
Driftkostnad
46 417 kr/år
Totalareal
1 002 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-02-28
Bostaden är såld!

Denna villa på storegårdsvägen såldes av oss 2019-02-28. Se alla våra försäljningar i Töllsjö samt även på storegårdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Töllsjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här på Storegårdsvägen 4 hittas en mycket välskött villa om fem rum och kök. Huset är optimalt planerat, ligger barnvänligt och har en öppen planlösning med härlig rymd. Förutom husets fyra sovrum finns här ett praktiskt, öppet och socialt kök med tapetserade väggar och parkettgolv samt öppen planlösning med vardagsrummet. Här ingår en tomt om 1002 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Husets altan, som nås via vardagsrummet och sovrum 1, passar utmärkt för trevliga middagar under sommarhalvåret. Fastigheten är attraktivt belägen i trevliga Töllsjö perfekt för dig som vill bo på landet men samtidigt med gångavstånd till förskola och skola F-6. Pendlingsavstånd till Landvetter flygplats, Göteborg och Borås.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration