Tällåsen 6

Tällåsen 6

Slutpris

2 700 000 kr


Tällåsen— Töreboda

Tällåsen 6


Slutpris
2 700 000 kr

Tällåsen— Töreboda

Mindre lantbruksfastighet med renoverat bostadshus och fördelaktiga uthus!

Har ni tröttnat på storstadslivet och drömmer om en lugnare tillvaro på landet? Nu finns en unik chans att förvärva denna härliga lilla gård bara några få minuter från Töreboda centrum! Här finns förutom ett renoverat bostadshus i fint skick även flera uthus med bla. garage, carport, förråd, verkstad och hönshus. Totalt tillhörande mark på ca 2,7 ha varav ca 5000 kvm tomt, ca 1,3 ha åkermark (som i dagsläget är utarrenderat) och resterande del skogsmark.

De renoverade bostadshuset på ca 227 kvm rymmer 7 stora rum och kök varav 4 sovrum men även klädkammare på övreplan kan inredas till sovrum. Här möts du bland annat av ett stort kök med gott om yta för större matgrupp, plats för köksö för den som önskar, mysig braskamin och två renoverade badrum varav ett med golvvärme. Även gott om förvaring med två stora klädkammare/förråd inomhus. På baksidan i syd/väst läge som vetter mot öppna fält finns 24 kvm stort inglasat uterum som förlänger säsongen och även en altan med trädeck utan tak. Låga driftkostnader och praktisk jordvärme från 2015.

På den lättskötta trädgårdstomten finns också stora möjligheter för den som önskar att odla egna grönsaker och kryddor. Här finns dessutom liten damm med pump, uthus/garage med delvis gjutenplatta och plats för ex. båt, verkstad/snickeri, hönshus och hönsgård, carport med förråd samt växthus och lekstuga.

Till centrala Töreboda tar det ca 5 minuter med bil där allt som vardagen kräver finns. Lika långt är det till både förskola och skola samt kommunikationer med tåg och buss.

Fiber är beställt men ännu ej inkopplat. Planritning och energideklaration kommer inom kort. Bostaden är besiktigad och försäkrad via Mäklarhusets Skyddat Köp. Tillträde enligt önskemål från säljarna from tidigast mitten/slutet augusti 2023.

Denna härliga plats måste upplevas på plats! Välkommen hem, välkommen på visning!


Boarea/biarea
227/24 kvm
Driftkostnad
33 350 kr/år
Tomtarea
2.7037 ha
Rum
7 rum (5 sovrum)
Fastigh.bet
TÖREBODA TÄLLÅSEN 3:4
Objekttyp
Gård
Såld
2023-05-25

Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång

Denna gård på Tällåsen såldes av oss 2023-05-25. Se alla våra försäljningar i Töreboda samt även på Tällåsen.

Boka värdering

Sanne Skartnes

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Martin Jarhäll

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.