Din mäklare i Mariestad, Töreboda och Gullspång

Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och GullspångBesöksadress

Östra Torggatan 4B, 54530 Töreboda

Telefon

Ska du köpa eller sälja en bostad? Gör det enkelt för dig. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.

Vi kan Mariestad, Töreboda och Gullspång

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Kontakta din lokala mäklare i Mariestad, Töreboda eller Gullspång idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Fyll i formuläret nedanför så kontaktar vi dig.

Mäklaruhset Mariestad, Töreboda och Gullspång

Mäklare & medarbetare


Sanne Skartnes
Fastighetsmäklare / Delägare
Talar Svenska, English

Martin Jarhäll
Fastighetsmäklare / Delägare
Talar Svenska, English

Öppettider


Vardagar 9-17, normalt alltid tillgängliga på telefon.

BOKA FRI VÄRDERING


Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Varmt välkommen till oss på Mäklarhuset i Mariestad, Töreboda och Gullspång!


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.