Eriksro / Trollhättan

Referensnummer
444 572
Boarea/biarea
162/11 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 1 bilder
Ekonomisk trygghet vid arbetslöshet eller sjukskrivning
BETALSKYDD

När du köper eller säljer din bostad genom Mäklarhuset kan du teckna en Betalskyddsförsäkring genom BEST Försäkring som skyddar dig mot ekonomiska oförutsedda händelser som kan påverka ditt boende. Betalskydd är bästa sättet att försäkra din privatekonomi. Med Betalskyddsförsäkringen kan du få ett månadsbelopp som täcker en del av dina månadskostnader.

Teckna Betalskyddsförsäkring
Området

ERIKSRO

Eriksro är en lite mindre stadsdel mellan Skoftebyn och Karlstorp. Området består tillstörsta del av villor byggda i slutet av 60-talet och 70-talet.

FRITID OCH NÄRSERVICE

I området finns fina grönområden och närhet till slussområdet och Gamle Dal. I intilliggande områden finns matbutiker, pizzerior och vårdcentral.

KOMMUNIKATION

Goda bussförbindelser till och från centrum. Det är även bra pendlingsmöjligheter via E45.

FÖRSKOLOR OCH SKOLOR

Montessoriskolan Trilobiten ligger i området och på gång och cykelavstånd finns även Skoftebyskolan, Nya skolan och Sylteskolan.

VÄLKOMMEN TILL ERIKSRO & MÄKLARHUSET!

Mäklarhuset i Trollhättan är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och våra smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med en fri värdering och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Kontakta oss gärna för en fri värdering genom ett besök på vårt kontor i Trollhättans centrum på Storgatan 30, ring oss på 0520-820 50 eller skicka ett mail till trollhattan@maklarhuset.se Varmt välkommen till Mäklarhuset i Trollhättan!

Fördelar

#Cykelbanor
#Cykelstigar (mtb)
#Barnvänligt
#Bussar
#Lätt att parkera bilen
#Restauranger
#Hundvänligt
#Lugnt
#Tryggt
#Sport och friluftsliv
#Parker/Grönområden
#Motionsspår

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn