Albertsvägen 2B / Fagerstrand / Trollhättan

TREA MED BALKONG & HISS

Slutpris
3 110 000 kr
Boarea
90.8 kvm
Avgift
5 577 kr/mån
Rum
3 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 7 (Hiss finns)
Såld
2020-10-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Albertsvägen såldes av oss 2020-10-09. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Albertsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fagerstrand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finns nu tillfället att förvärva en fantastiskt fin bostadsrätt om 3 r o k i attraktiva Brf Fagerstrand! Välplanerade ytor och ett ljus kök med gott om plats för matbord och utgång till den fina balkongen där man har utsikt över älven samt sol från morgon till sen eftermiddag. Vardagsrum med stort fönsterparti, två bra sovrum och ett helkaklat badrum med praktisk tvättdel med tvättmaskin och torktumlare. Hiss finns i huset och tar dig bekvämt mellan våningsplanen och man har ett lägenhetsförråd i samma våningsplan som bostaden. Garage och internet ingår i avgiften och det finns övernattningslägenhet att hyra. På Fagerstrand erbjuds ett bekvämt boende med närhet till både centrum och alla naturområden i Strömslund. Välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

FAGERSTRAND

Granne med kanalen, fallområdet, och promenadavstånd till centrum.

FRITID OCH NÄRSERVICE

Fagerstrand erbjuder närhet till Trollhättans centrala delar med affärer, restauranger och härliga promenadstråk vid kanalen. Med bil tar det ca 10 minuter till populära Överby där man finner alla sorters affärer för en dags shopping.

KOMMUNIKATION

Till och från Fagerstrand promenerar du till centrum på 5 minuter men det är lika enkelt att ta bussen om man så vill. Resecentrum når du till fots på 15 minuter eller på 5 minuter med cykeln. Från Resecentrum finns täta avgångar med såväl buss som tåg till en mängd destinationer.

FÖRSKOLOR OCH SKOLOR

Boendes på Fagerstrand har man 2 0-16 skolor i närområdet. Det är Strömslundsskolan och Paradisskolan. Här finns också ett flertal förskolor i att tillgå.

VÄLKOMMEN TILL FAGERSTRAND & MÄKLARHUSET!

Mäklarhuset i Trollhättan är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och våra smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med en fri värdering och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Kontakta oss gärna för en fri värdering genom ett besök på vårt kontor i Trollhättans centrum på Storgatan 30, ring oss på 0520-820 50 eller skicka ett mail till trollhattan@maklarhuset.se Varmt välkommen till Mäklarhuset i Trollhättan!

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.