Branåsvägen 24 / Strömslund / Trollhättan

RYMLIG VILLA MED ETT FANTASTISKT LÄGE!

Slutpris
4 500 000 kr
Boarea/biarea
150/165 kvm
Driftkostnad
38 058 kr/år
Totalareal
769 kvm
Rum
8 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-10-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Branåsvägen såldes av oss 2019-10-17. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Branåsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Strömslund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Näst längst in på lugna Branåsvägen hittar vi denna ytterst välskötta och stora enplansvilla med källare och dubbelgarage om totalt 315 kvm användbar yta! Huset har ett fantastiskt läge inne på återvändsgatan, med ett högt och fritt läge utan insyn från grannar och intill tomten har man ett stort naturområde. Här erbjuds det stora sällskapsytor på båda våningsplan, fyra sovrum, helkaklat badrum med golvvärme, påkostad kök, bastu och relax i källaren samt riktigt bra med förvaringsutrymmen. Från vardagsrummet på entréplan har man utgång till den fina uteplatsen med bästa solläge som inramas av den vackra trädgården. Yttertaket byttes 2014, fiber är indraget i fastigheten och nya treglasfönster sattes in 2004. Detta är ett hus med ett läge som måste upplevas på plats!

Varmt välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.