Eklyckevägen 10B / Källstorp / Trollhättan

Ljus & tilltalande fyrarummare i markplan!

Slutpris
2 450 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
4 287 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-12-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Eklyckevägen såldes av oss 2019-12-27. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Eklyckevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Källstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Eklyckevägen och detta ljusa, trivsamma boende! Inne i lägenheten finner ni ett fint kök med öppen planlösning till vardagsrummet, tre sovrum, ett helkaklat badrum med dusch, golvvärme och tvätt och torktumlare. Bra förvaringsmöjligheter i både garderober och en rymlig klädkammare samt ett lägenhetsförråd i förrådsbyggnad på gården. Härlig uteplats i sydvästligt läge där man kan njuta av solen stora delar av dagen. Utmärkt läge med närhet till skolor, förskolor, vårdcentral, skidstugan, stan och resecentrum.

Varmt välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

KÄLLSTORP

Källstorp är en stadsdel i Trollhättan, på västra sidan av Göta älv, som präglas av småskalig och ganska spridd bebyggelse.

FRITID OCH NÄRSERVICE

I Källstorp bor man med närhet till både natur och centrum! Skidstugans motionsområde finns i området och det finns även en stor skateboardpark.

KOMMUNIKATION

Från Källstorp har man promenadavstånd till centrum och det finns även bussförbindelser att ta sig till så väl stan som Överby.

FÖRSKOLOR OCH SKOLOR

I Källstorp finns den mycket omtyckta och fina Paradissskolan som inrymmer undervisning för F-9. Det finns även dagisverksamhet.

VÄLKOMMEN TILL KÄLLSTORP & MÄKLARHUSET!

Mäklarhuset i Trollhättan är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och våra smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med en fri värdering och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Kontakta oss gärna för en fri värdering genom ett besök på vårt kontor i Trollhättans centrum på Storgatan 30, ring oss på 0520-820 50 eller skicka ett mail till trollhattan@maklarhuset.se Varmt välkommen till Mäklarhuset i Trollhättan!

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.