Gökottevägen 26

Gökottevägen 26

Slutpris

3 100 000 kr


Sandhem— Trollhättan

Gökottevägen 26


Slutpris
3 100 000 kr

Sandhem— Trollhättan

Mycket trevligt hus med gavelläge på Sandhem!

Nu har du chansen att bli ägare till ett fantastiskt fint hus! Här är det verkligen genomgående fräscht och ägarna har med väl valda material och detaljer omsorgsfullt renoverat och förfinat huset och vi rekommenderar varmt att du bokar in dig på visning!Entréplanet är ljust och luftigt med riktigt fina materialval som tex det ljusa trägolvet, de matchande trapp- och skåpshandtagen och de jordnära färgvalen för att nämna några. Från vardagsrummet går du ut i det fina uterummet med tillhörande soldäck som ligger i bästa solläge. Fint och väldisponerat kök från Ballingslöv med gott om plats och utgång till altan på baksidan. I bostaden finns idag tre sovrum. Är det av intresse att skapa ett sovrum ytterligare så finns möjligheten att ta tillbaka originalplanlösningen och dela av det tilltagna vardagsrummet. I huset finns även ett helkaklat badrum, med badkar, tvättstuga med tvättmaskin, tumlare och dusch samt ytterligare ett wc. Låg driftskostnad med luft/vatten värmepump och fastigheten är fiberansluten. Utvändigt finns ett rejält förråd och till huset hör även ett garage med fjärrmanövrerad garageport.

Varmt välkomna att boka er på visning av detta riktigt fina hus!


Boarea/biarea
120/30 kvm
Driftkostnad
43 826 kr/år
Tomtarea
322 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-05-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.