Göteborgsvägen 55 / Eriksro / Trollhättan

STOR VÄLSKÖTT ENPLANSVILLA

Slutpris
4 500 000 kr
Boarea/biarea
165/29 kvm
Driftkostnad
25 200 kr/år
Tomtarea
980 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-05-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Göteborgsvägen såldes av oss 2020-05-29. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Göteborgsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Eriksro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ytterst välskött och rymlig enplansvilla med plats för den stora familjen! Huset är genomgående renoverat med bland annat nytt tak, nya fönster samt bergvärme för låga driftskostnader. Vidare erbjuds det ett stort härligt kök med intill liggande tvättstuga, fyra sovrum, stora sällskapsutrymmen samt badrum och gäst-wc. I det stora vardagsrummet har man en braskamin samt stora öppningsbara fönsterpartier med utgång till det fantastiska uterummet som har golvvärme! Riktigt bra med förvaringsutrymmen och till huset har man ett garage med loft samt en inbyggd carport. Otroligt fin trädgårdstomt med fruktträd och bärbuskar och på baksidan av huset har man uterummet och uteplatsen med bästa solläge hela eftermiddagen och kvällen.
Lugnt och omtyckt område med närhet till såväl skolor som slussarnas fina promenadstråk och allt stan har att erbjuda. Välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

ERIKSRO

Eriksro är en lite mindre stadsdel mellan Skoftebyn och Karlstorp. Området består tillstörsta del av villor byggda i slutet av 60-talet och 70-talet.

FRITID OCH NÄRSERVICE

I området finns fina grönområden och närhet till slussområdet och Gamle Dal. I intilliggande områden finns matbutiker, pizzerior och vårdcentral.

KOMMUNIKATION

Goda bussförbindelser till och från centrum. Det är även bra pendlingsmöjligheter via E45.

FÖRSKOLOR OCH SKOLOR

Montessoriskolan Trilobiten ligger i området och på gång och cykelavstånd finns även Skoftebyskolan, Nya skolan och Sylteskolan.

VÄLKOMMEN TILL ERIKSRO & MÄKLARHUSET!

Mäklarhuset i Trollhättan är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och våra smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med en fri värdering och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Kontakta oss gärna för en fri värdering genom ett besök på vårt kontor i Trollhättans centrum på Storgatan 30, ring oss på 0520-820 50 eller skicka ett mail till trollhattan@maklarhuset.se Varmt välkommen till Mäklarhuset i Trollhättan!

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.