Hjortmossegatan 147 / Hjortmossen / Trollhättan

Ljus & rymlig tvåa i markplan!

Slutpris
1 575 000 kr
Boarea
73.5 kvm
Avgift
3 916 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hjortmossegatan såldes av oss 2019-09-13. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Hjortmossegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hjortmossen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna ljusa och rymliga tvårummaren som är bekvämt belägen i markplan. Bostaden har omsorgsfullt renoverats med nytt kök, genomgående parkettgolv och ljusa väggar. Den öppna planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum ger en härlig känsla av rymd i lägenheten. Uteplats mot gården med gott om plats för större sittgrupp. Mycket välskött och ordningsam förening med bra koll på både fastigheten och föreningens ekonomi. I närområdet finns matbutik, busshållplats, och promenadstigarna i Hjortmosseparken. En promenad eller kortare cykeltur tar dig in till centrum, Högskolan Väst och Resecentrum.

Välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.