Kaggetorpsvägen 67 / Kaggetorp / Trollhättan

Fräsch 4:a i markplan med två altaner

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea
105 kvm
Avgift
5 863 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-01-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kaggetorpsvägen såldes av oss 2018-01-06. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Kaggetorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kaggetorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen finns det möjlighet att förvärva och flytta in i en riktigt fräsch fyra i markplan med två altaner i populära HSB Brf Slivertärnan! Lägenheten är riktigt fin med renoverat kök och två fina badrum. Bästa solläge med altan på framsida med förmiddagssol och på baksidan finns en riktigt härlig altan med kvällssol. Välkommen att titta på ett riktigt bekvämt boende där garage ingår i avgiften vilket för övrigt ligger intill och i avgiften ingår även internet. I föreningen finns tvättstugor, samlingslokal, gästrum, bastu, snickarverkstad, målarrum och härliga grönytor att tillgå. Lugnt och trivsamt område med närhet till såväl motionsspår som flera livsmedelsbutiker. Att även cykelbana och buss in till stan finns runt knuten gör detta till ett riktigt bekvämt boende.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration