Karlstorpsvägen 104 / Karlstorp / Trollhättan

Fin tvårumslägenhet med hiss och inglasad balkong!

Slutpris
1 300 000 kr
Boarea
56 kvm
Avgift
2 538 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-09-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karlstorpsvägen 100 såldes av oss 2019-09-09. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Karlstorpsvägen 100

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Karlstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Karlstorp och denna ljusa tvårumslägenhet med nyare golv och lister i hall, kök och sovrum samt nya innerdörrar. Vardagsrummet är ljust och luftigt med fint parkettgolv och den inglasade balkongen ger lägenheten känslan av extra rymd. Möjlighet till snabb inflyttning för den som önskar!

Den trevliga föreningen HSB Brf Läkaren erbjuder förutom låg avgift - tvättstuga, torkrum, mangelrum, hobbyrum och cykelförråd.
Karlstorp erbjuder goda kommunikationsmöjligheter med kollektivtrafik och cykelbanor som ger närhet till det mesta. Området i sig erbjuder skola och förskola i närheten samt vardagslyx som pizzeria och mataffär precis utanför dörren. Från och med januari 2020 kommer internet (250/250) och tv ingå i månadsavgiften.

Varmt välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.