Kungsgatan 9 / Centrum / Trollhättan

Central 3:a med hiss & inglasad balkong!

Slutpris
1 995 000 kr
Boarea
84 kvm
Avgift
5 484 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-09-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kungsgatan såldes av oss 2018-09-03. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Kungsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hiss & inglasad balkong! Ytterst välskött genomgångslägenhet om 3 r.o.k. i HSB:s populära brf Päronträdet. Här bor du riktigt centralt med närhet till allt. Lägenheten är härligt välvårdad och har fönster åt såväl Kungsgatan som in mot gården och Österlånggatan. Stor och luftig hall med rejäl klädkammare, rymligt kök med matplats samt en fransk balkong, vardagsrum med utgång till inglasad balkong, två väldisponerade sovrum och badrum med dusch och tvättmaskin. I Brf Päronträdet anordnas utflykter och intressanta möten för de boende om man vill vara med på dessa. Se vårens händelser bland bilderna. Hiss för bekvämlighetens skull och mataffär och resecentrum ligger "nästan utanför dörren". Välkommen att boka visning av en verkligt trevlig bostadsrätt!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration