Lextorpsvägen 719

Lextorpsvägen 719

Slutpris

1 520 000 kr


Lextorp— Trollhättan

Lextorpsvägen 719


Slutpris
1 520 000 kr

Lextorp— Trollhättan

Trivsamt gavelradhus med fantastiskt solläge!

Välkommen till hemtrevliga Lextorpsvägen 719 och till denna mycket sällsynta möjlighet att förvärva ett gavelradhus med bästa solläge! Här bor du fint i barnvänligt område och med lekplatser runt knuten. Radhuset har enbart haft en ägare sedan det färdigställdes och har omhändertagits väl av sina nuvarande ägare. I bottenplan finns de sociala ytorna medan det på den övre våningen ges utrymme för en mer privat del med sovrum samt badrum. Bostaden värms upp via fjärrvärme för ett bekvämt boende och har ett garage med elmanövrerad port ingår. Denna bostad passar verkligen dig som söker efter ett praktiskt boende med möjlighet för hela familjen att trivas. I området finns det bland annat skola F-6, fotbollsplaner, apotek, matbutik samt förskolor. Varmt välkommen att boka in dig på visning!


Boarea
116 kvm
Driftkostnad
45 677 kr/år
Tomtarea
178 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2021-02-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.