Magnus Åbergsgatan 15 / Tingvalla / Trollhättan

Stor villa på Tingvalla!

Slutpris
3 120 000 kr
Boarea/biarea
189/92 kvm
Driftkostnad
47 500 kr/år
Tomtarea
714 kvm
Rum
8 rum (6 sovrum)
Såld
2019-06-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Magnus Åbergsgatan såldes av oss 2019-06-05. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Magnus Åbergsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tingvalla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finns nu chansen att förvärva ett stort hus om totalt 281 kvm användbar yta, centralt beläget på Tingvalla! Huset erbjuder stora möjligheter och variationer till boende för den som antingen vill ha ett boende med två lägenheter eller ett hus med fantastiska ytor. Rejäl trädgårdstomt med baksida åt väster där man har eftermiddags- och kvällssol. Det mesta i huset är gammalt och behöver renoveras. Riktigt bra läge med närhet till Resecentrum, Högskolan Väst och centrum. Välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.