Peter Baggegatan 8A / Stavre / Trollhättan

Rymlig tvåa med hiss & balkong!

Slutpris
1 000 000 kr
Boarea
67 kvm
Avgift
4 955 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-10-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Peter Baggegatan såldes av oss 2017-10-14. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Peter Baggegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stavre är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjlighet att förvärva en trivsam lägenhet på populära Peter Baggegatan. Lägenheten har ett trevligt kök med matplats, rejält vardagsrum med plats för både soffa och matsalsbord samt utgång till balkongen i sydostligt lägre, sovrum med gott om förvaring och plats för skrivbord om så önskas. Sist men inte minst har vi ett badrum med tvättmaskin och hall med klädkammare. Här på Stavre bor du bekvämt med närhet till såväl mataffär, kvartersbutik och blomsteraffär. Till centrum och resecentrum tar man sig genom en kort promenad eller enkelt med buss som avgår ett par hundra meter från lägenheten.

Välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration