Pipströmsgatan 14 / Skoftebyn / Trollhättan

Mysigt kedjehus med utespa!

Slutpris
3 150 000 kr
Boarea/biarea
128/26 kvm
Driftkostnad
29 900 kr/år
Tomtarea
405 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2019-09-26
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Pipströmsgatan såldes av oss 2019-09-26. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Pipströmsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skoftebyn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns chansen att förvärva detta fina och välskötta kedjehus på Pipströmsgatan 14. Här får du en bra planlösning kombinerat med smart funktion och fina, ljusa ytor. Vardagsrum i vinkel med kamin och burspråk, renoverat kök, rymlig tvättstuga, tre sovrum samt ett extra allrum på övervåningen. Vidbyggt garage och hörntomt med insynsskyddad uteplats med bästa solläge och altan med ett härligt spabad! Nuvarande ägare har omsorgsfullt gjort löpande renoveringar av huset, så som yttertak och fönster. Mycket lugnt och barnvänligt område med närhet till Slätthults natur- och motionsområde samt bra pendlingsläge till Göteborg via E45an. Välkommen att boka din tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten