Sök Meny
Såld

Trollhättan - Stavre / Slättbergsvägen 59

Riktigt läcker villa på Stavre som måste ses!

Detta är ett tillfälle som knappast återkommer på lång tid! Läcker, mycket påkostad villa som är så gott som totalrenoverad med fokus på funktion, finess och hög mysfaktor såväl inne som ute. Uppvärmning via bergvärme, ny ventilation med återvinning och tilläggsisolering allt för att erhålla ett bra inomhusklimat och låg driftskostnad. Invändigt är det nytt överallt såsom kök, badrum, alla golv, ytskikt, ny el, vvs osv. Huset är såklart omdränerat med isolerad grund också! På baksidan finns en läcker altan med spabad samt markaltan för att fånga mesta möjliga solstrålar under året! ;) Nybyggt garage, fiber är installerat och huset måste bara ses så välkommen att boka visning!

Sponsrade länkar
Trollhättan / Stavre
Slättbergsvägen 59
Slutpris: 3 830 000 kr
Boarea/biarea: 89/60 kvm
Driftkostnad: 24 763 kr/år
Tomtarea: 484 kvm
Rum: 5 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-03-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / Trollhättan /