Stensoppevägen 23 / Eriksro / Trollhättan

Välskött etagevilla på Eriksro!

Slutpris
3 450 000 kr
Boarea/biarea
127/119 kvm
Driftkostnad
28 863 kr/år
Totalareal
825 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-11-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Stensoppevägen såldes av oss 2019-11-27. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Stensoppevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Eriksro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Stensoppevägen och denna gedigna fasadstensvillan! Inne i huset finner ni bland annat ett rymligt kök, stort vardagsrum med utgång till uterummet, tre sovrum, helkaklat badrum med badkar, gillestuga med öppen spis och en relax med bastu. Insynsskyddad tomt med uteplatser i sydvästligt läge. Mycket lugnt och barnvänligt område med närhet till såväl förskolor som grundskolor och cykelavstånd till centrum. Bra pendlingläge mot Göteborg från E45an.

Välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.