Vallbrottsgatan 24 / Strömslund / Trollhättan

Välbelägen villa med soligt läge intill naturen!

Slutpris
2 900 000 kr
Boarea/biarea
152/49 kvm
Driftkostnad
42 848 kr/år
Tomtarea
620 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-05-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Vallbrottsgatan såldes av oss 2019-05-29. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Vallbrottsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Strömslund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna härliga villa i Strömslund med insynsskyddad altan och gräsmatta i anslutning till skogsdunge. Här bor ni på lugn återvändsgata och har möjlighet att parkera bilen i bostadens carport eller på uppfarten. Bostaden erbjuder väl tilltagna ytor i både kök och vardagsrum, extra sällskapsytor på nedre plan och stor tvättstuga. Badrummet renoverades 2012 och har idag både golvvärme, takdusch, handdukstork och inbyggda spotlights. Vidare har fiber installerats och ny ytterdörr satts in.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.