Sök Meny
Såld

Trollhättan - Dannebacken / Vallmovägen 50

Tvåfamiljsvilla med riktigt bra läge!

Gedigen och mycket välbelägen tvåfamiljsvilla med fint läge på Dannebacken. Huset inrymmer två lägenheter, en i vardera våningsplan. De båda lägenheterna inrymmer kök med matplats, badrum, vardagsrum samt matsal och två sovrum. För den som vill så är det möjligt att omvandla matsal till ytterligare ett sovrum i vardera plan om så önskas. I källaren finns ett inrett rum, wc, tvättstuga, hobby och förrådsutrymmen samt två garage. I närområdet finns tre skolor, flera förskolor, vårdcentral, mataffär, friskvårdsanläggning, konstgräsplan och en hel del annat.

Ett bekvämt boende med möjlighet att hyra ut en lägenhet, kanske ett generationsboende, eller varför inte hyra ut båda lägenheterna?

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Trollhättan / Dannebacken
Vallmovägen 50
Slutpris: 3 275 000 kr
Boarea/biarea: 164/58 kvm
Driftkostnad: 39 331 kr/år
Tomtarea: 663 kvm
Rum: 6 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-02-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / Trollhättan / Vallmovägen