Tådene Svenstorp 2 / Tådene / Tun / Lidköping

Charmigt hus med avskilt läge

Slutpris
880 000 kr
Boarea
ca 93 kvm
Driftkostnad
20 270 kr/år
Tomtarea
4 022 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-05-03
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på tådene såldes av oss 2019-05-03. Se alla våra försäljningar i Tun samt även på tådene

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tådene är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett avskilt och insynsskyddat läge gömmer sig denna rofyllda plats. Här finns ett charmigt bostadshus lämpligt som såväl fritidshus som permanentbostad. I huset finner man ett kök i lantlig stil, ett vardagsrum med vackert ljusinsläpp och tre stycken sovrum. På den stora tomten finns flera uthus som en gäststuga med pentry och toalett med dusch, förrådsutrymmen samt en ateljé/hobbyrum med stort fönsterparti mot trädgården. Härlig trädgård med flera uteplatser för valmöjligheten att följa solen eller söka skuggan. Fina omgivningar och närhet till Vänerns strand med badplatser och båthamn.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.