David Westbeck

Vem är jag? David, 39 år, bosatt på Majåker i Lidköping med fru, två barn och en hund. Fastighetsmäklare sedan 2011 och förmedlar villor, lägenheter, tomter och fritidshus inom Lidköpings kommun samt i Källby. Mina starka sidor är att jag är väldigt driven, förtroendeingivande och noggrann.

Mitt mål

Mitt mål är inte att sälja flest bostäder i Lidköping, utan att göra det bäst. På detta sätt kan jag leverera mer tid åt spekulanter, högre kvalité på min tjänst och därmed högre slutpriser.

Den mest rekommenderade mäklaren i Lidköping

Något som jag är extra stolt över är att jag under ett flertal gånger blivit "Den mest rekommenderade mäklaren" av HittaMäklare, där alla mäklare är registrerade. På Hittamäklare.se kan ni gå in och se vad mina säljare har skrivit om mig. Ett bättre kvitto på att man gör ett bra jobb, finns inte!

Varför just mig?

Jag är en driven mäklare som alltid strävar efter att överträffa mina säljares förväntningar. Jag älskar personlig utveckling och jag har gått flertalet säljutbildningar. Med mig kan ni känna er trygga genom hela bostadsaffären! Den som väljer att anlita mig skall kunna känna mitt personliga engagemang.

Säljares bedömning efter försäljning (från HittaMäklare).

"Vi upplever David som en lyhörd, kunnig och driven person samt som en enastående rådgivare. Om vi kunde skulle vi alltid ha en David med oss för framtida affärer. " Säljare av villa i Hovby.

*

"Vi är nöjda över förväntan bra visningar och en snabb affär proffsigt utfört" Säljare av villa på Sjöbrisvägen 4

*

"Proffsigt bemötande, var alltid lätt att få tag i. Stor kunskap inom sitt yrke, hade svar på alla våra jobbiga frågor. Allt gick väldigt smidigt å fint! " Säljare av radhus på Björsgårdsvägen

*

"Fantastiskt social, glad och rolig kille som engagerar sig, är lyhörd och lättillgänglig. Vi träffade honom både som köpare och säljare och det är toppbetyg åt båda hållen. Rekommenderar David alla dagar i veckan. " Säljare på Seglarvägen

Förtroende är inget man får. Det är något man förtjänar. Det förtroende jag är van vid från mina kunder kommer inte gratis. Jag har förtjänat det genom att gång på gång leverera bättre service, bättre kunskap och bättre slutpriser. Låt mig förtjäna ditt förtroende!

David Westbeck Fastighetsmäklare / Delägare
David Westbeck

Fastighetsmäklare / Delägare

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Så här nöjda är mina kunder

David har 4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare

Läs alla 94 omdömen
Mina pågående försäljningar
Mina tidigare försäljningar
Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering