David Westbeck

Vem är jag? David, 37 år, bosatt på Majåker i Lidköping med fru, två barn och en hund. Fastighetsmäklare sedan 2011 och förmedlar villor, lägenheter, tomter och fritidshus inom Lidköpings kommun samt i Källby. Mina starka sidor är att jag är väldigt driven, förtroendeingivande och noggrann.

Mitt mål

Mitt mål är inte att sälja flest bostäder i Lidköping, utan att göra det bäst. På detta sätt kan jag leverera mer tid åt spekulanter, högre kvalité på min tjänst och därmed högre slutpriser.

Den mest rekommenderade mäklaren i Lidköping 2017

Något som jag är extra stolt över är att jag fick utmärkelsen "Den mest rekommenderade mäklaren 2017" av HittaMäklare, där alla mäklare är registrerade. På Hittamäklare.se kan ni gå in och se vad mina säljare har skrivit om mig. Ett bättre kvitto på att man gör ett bra jobb, finns inte!

Varför just mig?

Jag är en driven mäklare som alltid strävar efter att överträffa mina säljares förväntningar. Jag älskar personlig utveckling och jag har gått flertalet säljutbildningar. Med mig kan ni känna er trygga genom hela bostadsaffären! Den som väljer att anlita mig skall kunna känna mitt personliga engagemang.

Säljares bedömning efter försäljning (från HittaMäklare).

"Mycket kompetent och duktig. Skulle gärna anlita honom igen. " -- Villa på Olstorpsvägen.

*

"Engagerad, lyhörd, lättillgänglig och trevlig "-- Radhus på Björsgårdsvägen.

*

"Hög kompetens och toppen agerande mot både säljare och köpare." -- Lägenhet på De La Gardievägen.

*

"Kompetent rådgivning och personlig kontakt genom hela försäljningsförloppet. Mycket engagerad i försäljningen, även gentemot köparna." -- Villa på Nyponvägen.

Förtroende är inget man får. Det är något man förtjänar. Det förtroende jag är van vid från mina kunder kommer inte gratis. Jag har förtjänat det genom att gång på gång leverera bättre service, bättre kunskap och bättre slutpriser. Låt mig förtjäna ditt förtroende!

David Westbeck Fastighetsmäklare
David Westbeck

Fastighetsmäklare

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Så här nöjda är mina kunder

David har 4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare

Läs alla 85 omdömen
Mina pågående försäljningar
Mina tidigare försäljningar
Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering