Mäklare i Lidköping/Vara

Olof Edlund

Mäklare i Lidköping/Vara

Olof Edlund

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2012 och har efter mina år som fastighetsmäklare lärt mig att korrekt information, tydlighet och transparants oftast leder till en lyckad försäljning. Det roligaste med mitt jobb är att få träffa människor som är mitt upp i en i en väldigt spännande händelse i livet.

Mitt mål

Alla former av känslor kan bli inblandade när det handlar om att köpa eller sälja ett nytt boende. Variationen och att få jobba med både säljare och köpare är verkligen givande och kul! Jag drivs av att jobba effektivt och snabbt för att få fram en smidig affär med bästa resultat för både säljare och köpare.

HittaMäklare
4.9



Hitta till oss


Mäklarhuset Lidköping/Vara Varmt välkommen att besöka något av våra kontor på: Kinnegatan 2 531 32 Lidköping Torggatan 4 534 31 Vara

Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.