Mäklare i Lidköping/Vara

David Westbeck

David Westbeck

David Westbeck

Fastighetsmäklare / Delägare

Mäklare i Lidköping/Vara

David Westbeck

Vem är jag? David, 42 år, bosatt på Majåker i Lidköping med fru, två barn och flera husdjur. Fastighetsmäklare sedan 2011 och förmedlar villor, lägenheter, tomter och fritidshus inom Lidköpings kommun samt i Källby. Mina starka sidor är att jag är väldigt driven, förtroendeingivande och noggrann.

Mitt mål

Mitt mål är inte att sälja flest bostäder i Lidköping, utan att göra det bäst. På detta sätt kan jag leverera mer tid åt spekulanter, högre kvalité på min tjänst och därmed högre slutpriser.

Den mest rekommenderade mäklaren i Lidköping

Något som jag är extra stolt över är att jag under ett flertal gånger blivit "Den mest rekommenderade mäklaren" av HittaMäklare, där alla mäklare är registrerade. På Hittamäklare.se kan ni gå in och se vad mina säljare har skrivit om mig. Ett bättre kvitto på att man gör ett bra jobb, finns inte!

Varför just mig?

Jag är en driven mäklare som alltid strävar efter att överträffa mina säljares förväntningar. Jag älskar personlig utveckling och jag har gått flertalet säljutbildningar. Med mig kan ni känna er trygga genom hela bostadsaffären! Den som väljer att anlita mig skall kunna känna mitt personliga engagemang.

Säljares bedömning efter försäljning (från HittaMäklare.se).

"Vi upplever David som en lyhörd, kunnig och driven person samt som en enastående rådgivare. Om vi kunde skulle vi alltid ha en David med oss för framtida affärer. " Säljare av villa i Hovby.

*

"Vi är nöjda över förväntan bra visningar och en snabb affär proffsigt utfört" Säljare av villa på Sjöbrisvägen 4

*

"Proffsigt bemötande, var alltid lätt att få tag i. Stor kunskap inom sitt yrke, hade svar på alla våra jobbiga frågor. Allt gick väldigt smidigt å fint! " Säljare av radhus på Björsgårdsvägen

*

"Hatten av för David på Mäklarhuset! Av dem mäklare jag haft så sticker han verkligen ut på en helt annan nivå. Han är så otroligt kompetent och trevlig både mot säljare och ev köpare. Allt från bemötandet, kontakten, annonsering och kundmaterial var mycket professionellt. Kunde inte blivit mer nöjd med affären. Kan varmt rekommendera David som mäklare, 12 stjärnor av 10 möjliga!!" Wennerbergsv. 8

"Förtroende är inget man får. Det är något man förtjänar. Det förtroende jag är van vid från mina kunder kommer inte gratis. Jag har förtjänat det genom att gång på gång leverera bättre service, bättre kunskap och bättre slutpriser. Låt mig förtjäna ditt förtroende!"
HittaMäklare
4.9Hitta till oss


Mäklarhuset Lidköping/Vara Varmt välkommen att besöka något av våra kontor på: Kinnegatan 2 531 32 Lidköping Torggatan 4 534 31 Vara

Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.