Alhammar 44

Alhammar 44

Slutpris

2 900 000 kr


Tvärred— Ulricehamn

Alhammar 44


Slutpris
2 900 000 kr

Tvärred— Ulricehamn

Ett stenkast från vackra Åsunden ligger denna moderna villa med egen båtplats!

Ett stenkast från vackra Åsunden ligger detta boende med modern året runt-standard och alldeles egna båtplats.
Ett unikt och fantastiskt hus och oas för familjen och era nära och kära att leva i! Villan har de senaste åren renoverats i stora delar och har bl.a ett helt magiskt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet som måste ses på plats.
I vardagsrummet/köket finns stora skjutdörrar/glaspartier som vätter ut mot den nybyggda altanen som sträcker sig runt huset. Där kan man njuta av sjöutsikt eller den stora öppna tomten.

I dag finns två sovrum varav ett är i direkt anslutning till eget badrum/dusch och tvättstuga. Perfekt om man vill skärma av en del i huset för t.ex besökande gäster.
Ytterligare ett helkaklat badrum finns med dusch på samma våningsplan. I den rymliga hallen finns bra förvaring och klinkers med golvvärme. På övervåningen hittar du ett ljust och charmigt vardagsrum/kontor med snedtak.

Det tar endast några minuter att promenera ned till den gedigna bryggan där egen båtplats finns. Sommartid har Åsunden ett rikt båtliv och många fina utflyktsmål. En bit längre bort finns en barnvänlig badplats med lång brygga och sandstrand.

Hela området är mycket naturskönt med flera vandrings och cykelleder. Endast 20 minuters bilfärd från Ulricehamn och 35 minuters bilfärd från Borås."

Välkommen att boka in dig på visning redan idag!


Boarea/biarea
115/8 kvm
Driftkostnad
31 746 kr/år
Tomtarea
1 028 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2021-02-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.