Sunningevägen 33 / Sunningen / Uddevalla

Villa i Sunningen med havsutsikt och endast 80 meter från havet!

Slutpris
2 850 000 kr
Boarea
128 kvm
Driftkostnad
33 273 kr/år
Tomtarea
1 498 kvm
Rum
5 rum (2-4 sovrum)
Såld
2020-02-04
Bostaden är såld!

Denna villa på sunningevägen såldes av oss 2020-02-04. Se alla våra försäljningar i Uddevalla samt även på sunningevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sunningen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna villa om fem rum och kök i familjevänliga Sunningen! Här stiger du in i ett öppet och socialt hem om 128 kvadratmeter med stora sällskapsytor. Genomtänkt planlösning som ger havsutsikt från nästan samtliga rum! Från vardagsrummet som byggdes till 2010, nås den härligt stora uteplatsen med mycket lä och havsutsikt. Här ryms enkelt såväl matbord, lounge-del och grillplats. Vedspis i köket och spis med insatskassett i matrummet ger hög mysfaktor samtidigt som stora delar av huset kan värmas. För den som behöver fler sovrum finns det möjlighet att göra ett till två till i det nuvarande allrummet.

Bra parkeringsmöjligheter med ett stort dubbelgarage om cirka 55 m², parkeringsplatser under tak samt stor garageuppfart.

Huset står på en bergig tomt med fruktträd. Trevligt läge då det förutom havsutsikten även är det första/sista huset på gatan.

Kom på visning, upplevs bäst på plats!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Havsnära och familjevänligt!

Sunningen är ett lugnt och naturskönt område som från början bestod av mestadels fritidshus, men som under senare tid byggts om till permanentboenden.

Shopping i Torps Köpcenter!

Avstånd till Torp köpcentrum med bil är ca 5,5 kilometer respektive 3 kilometer med cykel. Här finns allt från matbutiker till IKEA och Biltema.

Kommunikation

I direkt närhet finns Sunningen busshållplats. Härifrån finns bland annat skolbuss till Herrestadsskolan F-6 och Norgårdenskolan F-9 för den som inte vill ta cykeln.

Fritid och familjeliv

Bad och båtplats ligger båda inom gång- och cykelavstånd. Närhet finns även till flera badplatser såsom på Unda camping och Mollön.

Sammanfattning

Detta område är passande för alla åldrar såsom barnfamiljen eller det äldre paret då det har mycket att erbjuda - skön natur med närhet till havet, mindre än milen in till Uddevalla centrum samt tre km till Torps Köpcenter (med cykel).

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.