Svedjestråket 5 / Dalaberg / Uddevalla

Slutpris
722 000 kr
Boarea
86 kvm
Avgift
3 506 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-03-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Svedjestråket såldes av oss 2017-03-08. Se alla våra försäljningar i Uddevalla samt även på Svedjestråket

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Dalaberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fyrarumslägenhet som totalrenoverats av nuvarande ägare - helkaklat wc/duschrum och helkaklad gästtoalett. Köksinredning i körsbär. Genomgående nylagda golv förutom vardagsrum där parketten är slipad samt nya innerdörrar. Renoveringen är gjord för en längre tid sedan, men lägenheten har nyttjats endast kortare perioder (semesterbostad), så den är i gott skick.
Lägenheten ligger på tredje plan med bra utsikt från densamma och från balkongen (glasade skjutpartier) som ligger i rakt söderläge.

Föreningen har god ekonomi och relining har gjorts av befintliga avloppsstammar samt bredband via fiber har installerats.
Gångavstånd till bl. a. förskola, grundskolor (Dalabergsskolan och Hovhultsskolan, båda två är upp till årskurs 6), bibliotek, ishall, fotbollsplaner samt mataffär (ICA Nära).

Välkomna att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration