Grimserud 3

Grimserud 3

Slutpris

1 155 000 kr


Undenäs— Karlsborg

Grimserud 3


Slutpris
1 155 000 kr

Undenäs— Karlsborg

Svensk sommaridyll på landet

Faluröda hus med vita knutar har blivit kännetecknet för den svenska lantdrömmen. Grimserud är just detta med anor från 1850-talet och ligger vackert inbäddad i grönskan med närhet till sjön Viken.

Här finns gott om plats för alla nära och kära då stugan erbjuder gott om utrymme för umgänge. I bostaden finns i ett stort kök där vedspisen värmer under de kalla dagarna, ett mysigt vardagsrum och i den vackra trädgården finns ett härligt uterum och trädäck byggt 2012. I ovanplan är det öppet i nock och i de två sovrummen finns flertalet sängplatser. Den gamla lillstugan inrymmer verkstad och 2006 inreddes en relaxavdelning med bastu, dusch och utgång till härligt trädäck. Den stora trädgården omgärdas av stenmur och här finns perenna växter, fruktträd, ekar och en bäck som rinner genom tomten.

Efter en kort promenad nås sjön Viken med badvatten, härigenom går även det populära besöksmålet Göta Kanal som under sommaren lockar tusentals turister. I de närliggande samhällena Undenäs och Forsvik finns matvarubutik, vandrarhem, caféer och restaurang, härifrån tar ni er även smidigt med buss till Karlsborg. Vill ni uppleva lugnet i naturen så har ni Tivedens nationalpark endast 3 mil bort.

Här finner ni en idyll, en plats att slappna av på och njuta av livet och naturen. Fastigheten har varsamt tagits om hand av samma familj i flera decennier men är nu redo för nya ägare.
Hjärtligt välkommen på visning!


Boarea/biarea
115/19 kvm
Driftkostnad
12 699 kr/år
Tomtarea
3 721 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-07-11

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på vikaskogarna såldes av oss 2019-07-11. Se alla våra försäljningar i Undenäs samt även på vikaskogarna.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.