Adolf Andersohnsgatan 3 B / Mariero / Vänersborg

Slutpris
400 000 kr
Boarea
40,5 kvm
Avgift
2 532 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2017-04-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Adolf Andersohnsgatan såldes av oss 2017-04-14. Se alla våra försäljningar i Vänersborg samt även på Adolf Andersohnsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mariero är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns tillfället att förvärva en trevlig etta endast en halv trappa upp. Låg månadsavgift och med ett av Marieros bästa lägen. Från den stora inglasade balkongen i väst/nordväst är det utsikt mot gamla musikskolan och stora grönytor. Här ges chans till både eftermiddags- och kvällssol. Vardagsrum med fiskbensmönstrat parkettgolv. Plastmatta (Tarkett) i hall och kök från 2014.
Bra planlösning, såsom kök med matplats, hall i vinkel med inbyggda garderober och rymligt vardagsrum.

Attraktiv förening, HSB Brf Staren, med bra ekonomi där många renoveringar gjorts; bl. a. stamrenovering och inglasning av samtliga balkonger.

Gång-/ cykelavstånd till centrum och resecentrum, endast en km. Från Vänersborgs resecentrum är det bra tågförbindelser till både Göteborg och Trollhättan, 11 respektive 50 minuter. Nära till matbutiken Willys. I direkt närhet finns bl. a. servicebutik, pizzeria och busshållplats. Innergård med uteplatser, grillplats, boulebana m.m.

Den här lägenheten bör upplevas på plats, Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration