Sök Meny
Såld

Vänersborg - Mariero / Adolf Andersohnsgatan 3 B

Nu finns tillfället att förvärva en trevlig etta endast en halv trappa upp. Låg månadsavgift och med ett av Marieros bästa lägen. Från den stora inglasade balkongen i väst/nordväst är det utsikt mot gamla musikskolan och stora grönytor. Här ges chans till både eftermiddags- och kvällssol. Vardagsrum med fiskbensmönstrat parkettgolv. Plastmatta (Tarkett) i hall och kök från 2014.
Bra planlösning, såsom kök med matplats, hall i vinkel med inbyggda garderober och rymligt vardagsrum.

Attraktiv förening, HSB Brf Staren, med bra ekonomi där många renoveringar gjorts; bl. a. stamrenovering och inglasning av samtliga balkonger.

Gång-/ cykelavstånd till centrum och resecentrum, endast en km. Från Vänersborgs resecentrum är det bra tågförbindelser till både Göteborg och Trollhättan, 11 respektive 50 minuter. Nära till matbutiken Willys. I direkt närhet finns bl. a. servicebutik, pizzeria och busshållplats. Innergård med uteplatser, grillplats, boulebana m.m.

Den här lägenheten bör upplevas på plats, Välkomna!

Sponsrade länkar
Vänersborg / Mariero
Adolf Andersohnsgatan 3 B
Slutpris: 400 000 kr
Boarea: 40,5 kvm
Avgift: 2 532 kr/mån
Driftkostnad: 200 kr/mån
Rum: 1 rum
Våning: 1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-04-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / Vänersborg / Adolf Andersohnsgatan