Norra Gatan 11 A / Nordstan / Vänersborg

Slutpris
1 000 000 kr
Boarea
77,5 kvm
Avgift
5 880 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-03-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norra Gatan såldes av oss 2019-03-27. Se alla våra försäljningar i Vänersborg samt även på Norra Gatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nordstan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns tillfället att förvärva en trerumslägenhet med mycket tilltalande planlösning i populära Nordstan! Ljus lägenhet tack vare sitt gavelläge med fönster i tre väderstreck och den lilla extra takhöjden. Stort vardagsrum med utgång till den härliga balkongen som ligger mot en lummig innergård i söder/ sydväst. Hall i vinkel med ett mindre förråd i lägenheten.

Från lägenheten är det endast ett par hundra meter ner till Skräckleparken som erbjuder bad och vackra promenadstråk.

Stabil förening med utmärkta gemensamhets ytor. Här finns det mesta såsom: tvättstuga, torkrum, soprum, cykelrum och något så ovanligt som verkstad/hobbyrum. Som boende här får man även gott om förvaring då det både finns vindsförråd och matkällare.

Här finns hiss och bredband via Com hem.

Varmt välkomna att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration