Olas gränd 2 / Centrala Vara / Vara

Central villa i Vara med separat lägenhet

Slutpris
1 750 000 kr
Boarea/biarea
255/77 kvm
Driftkostnad
31 432 kr/år
Totalareal
635 kvm
Rum
8 rum (5 sovrum)
Såld
2018-03-15
Bostaden är såld!

Denna villa på olas gränd såldes av oss 2018-03-15. Se alla våra försäljningar i Vara samt även på olas gränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Vara är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Olas gränd 2 ligger ett av Varas äldsta hus som när det byggdes nyttjades som butik och café. Idag är huset bostadshus, med en del som hyrs ut som separat lägenhet och en del som fungerar som bostad för ägaren. Bostadsdelen utgörs av halva entrévåningen samt hela övre våning. Fyra sovrum och flera sällskapsrum finns att tillgå. En liten trädgård med avskärmad berså och plats för trädgårdsmöblemang hör till och under huset finns en hel källare med stora förvaringsutrymmen. Tack vare hyresintäkten från lägenheten blir boendekostnaden väldigt låg!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Vara

Vara tätort med sina ca 4 000 invånare har mycket att erbjuda, både inom kultur, fritidsaktiviteter och natur. Här finns Vara Konserthus, med späckat program som innefattar både lokala och nationella stjärnor och drar besökare från hela Västsverige. I Vara finns all nödvändig service; butiker, apotek och vårdcentral. Äldreboende finns också på orten.

Nöjen och evenemang i Vara

Vara tätort med sina ca 4 000 invånare har mycket att erbjuda, både inom kultur, fritidsaktiviteter och natur. Här finns Vara Konserthus, med späckat program som innefattar både lokala och nationella stjärnor och drar besökare från hela Västsverige. Fint badhus, med bassänger både ute och inne, finns i Vara.

Sport och fritid i Vara

Vara Sportklubb har framgångar inom framför allt fotboll, men också pingis. Många vackra naturområden finns att tillgå för den som är intresserad av friluftsliv. Badsjöar finns på flera håll i området. Flera aktiva idrottsklubbar finns runt om i kommunen.

Kommunikationer

Runt om i Vara kommun går bussar och från tågstationen i Vara, med sitt spektakulära blå stationshus, tar du dig enkelt med tåg till bland annat Lidköping och Göteborg.

Skolor/förskolor i Vara

Skolor finns för alla åldrar, flera förskolor finns också att välja mellan. I Vara finns Lagmansgymnasiet och den populära Academy of Music and Business (AMB) som är en riksrekryterande spetsutbildning inom musik.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.