Polhemsgatan 2

Polhemsgatan 2

Slutpris

2 950 000 kr


Centrala Vara— Vara

Polhemsgatan 2


Slutpris
2 950 000 kr

Centrala Vara— Vara

Charmig villa med bra läge

Välkomna till detta unika hus som ursprungligen byggdes som veterinärbostad med mottagning i källaren. Idag är det en hemtrevlig bostad med upp till fyra sovrum och stora, inbjudande sällskapsutrymmen. Den mysiga, lummiga trädgården har många fina buskar och träd och en altan för sköna dagar utomhus. En liten damm med guldfiskar finns här också och praktiskt dubbelgarage med förvaring på loft hör även det till fastigheten.

På entréplan finns snyggt kök från Vedum med bänkskivor i kalksten från Kinnekulle. I fil med köket hittar man ett härligt allrum där stora fönster och dörr ut mot altanen bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp. Det luftiga vardagsrummet med matsal avdelat med valv, rymmer även det stora släktkalaset. Här finns en öppen spis med insats som ger en ombonad känsla. På samma plan finns även ett kontor, eller ett extra sovrum om man har behov av det.

Via en vacker trappa nås ovanvåningen. Här hittar man ett allrum och tre sovrum av bra storlek, alla med garderob eller klädkammare, samt badrum med både badkar och duschplats. Från ett av sovrummen kommer man vidare upp på vinden, som idag används till förvaring.

Källarplan bjuder på en spaavdelning med spabadkar, duschplats och bastu. I övrigt hittar man här tvättstuga, pannrum och flera praktiska förrådsutrymmen.

Läget i centrala Vara ger enkel tillgång till all service som behövs och både Alléskolan och Parkskolan ligger alldeles intill.


Boarea/biarea
219/180 kvm
Driftkostnad
58 424 kr/år
Tomtarea
832 kvm
Rum
9 rum (4 sovrum)
Såld
2021-03-08

Mäklarhuset Vara/Lidköping

Denna villa på Polhemsgatan såldes av oss 2021-03-08. Se alla våra försäljningar i Vara samt även på Polhemsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.