Kyrkogatan 10B / Väring / Skövde

Trivsamt parhus i Väring!

Slutpris
1 400 000 kr
Boarea
114 kvm
Driftkostnad
37 473 kr/år
Tomtarea
599 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-07-27
Bostaden är såld!

Denna parhus på kyrkogatan såldes av oss 2020-07-27. Se alla våra försäljningar i Väring samt även på kyrkogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väring är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Väring och denna villa om 114 kvadratmeter fördelade på två plan.

Här möts ni av ett välskött hem med fräscha ytskikt och härlig planlösning! Bostaden har många fördelar att lyfta fram såsom ett trevligt kök, rymligt vardagsrum och tre sovrum.

Vidare erbjuder bostaden även två badrum och ett underbart inglasat uterum på husets baksida i soligt västerläge! I anslutning till uterummet finns även en stor stenbelagt uteplats med grusad yta för pool.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Väring

I norra delen av Skövde kommun ligger Väring. Här bor du i ett mindre samhälle med bra bussförbindelser till Skövde.

Nöje

I Väring finns servicebutik, pizzeria och bensinstation. I Tidan, cirka 8 km från Väring finns konditori, vårdcentral och serviceboende. Det är enkelt att ta sig in till Skövde för shopping i världsklass! Skövde är den största handelsstaden i Skaraborg. Här erbjuds ett stort utbud av butiker både i centrum och i flera köpcentra utanför stadskärnan. Här i Skövde hittar du det du söker. Skövdes c:a 300 butiker erbjuder ett varierat utbud. Det går snabbt och lätt att ta sig mellan olika handelsområden. Centrum erbjuder även ett livfullt krogliv med många restauranger.

Fritid

Här finns bland annat ett ett motionsspår som är 2,5 km samt fotbollsplan.

Kommunikationer

Från Väring går det bussar mot Skövde med täta avgångar.

Familjeliv

I Väring finns förskola, fritidsverksamhet och grundskola (ålder 6-12 år). Cirka 1 km söder om samhället, intill väg 200, finns en bensinstation. Närmsta livsmedelsbutik ligger i Tidan, en mil norrut. Sydost om samhället ligger idrottsplatsen. Västra stambanan passerar genom samhället.

Liknande bostäder i närheten